Meillä on pentuja!

Suloinen ruskea bicolour poika jolla valkoinen hännänpää etsii lemmikki kotia mutta vain ja ainoastaan 1-2optiolla jotka kasvattaja ainoastaan käyttää. Poika myydään hieman alennetulla (leikkauksen verran) lemmikin hinnalla josta palautan 100€/pentue takaisin pentujen synnyttyä. Optio kodin velvollisuudet ovat ainoastaan pojasta huolehtiminen ja lelliminen sekä ehdottomasti hurja pusuttelu. :o) Lisäksi verikokeille kuskaaminen jotka luonnollisesti kasvattaja maksaa. Pojan käyttö riippuu tietenkin myös siitä että millainen hänestä kasvaa ja kehittyy ja onko hänellä annettavaa kasvatukseeni. Tämä arvioidaan kun poika on hieman kasvanut tai alkaa oireilla kolli vaivoilla niin hoidetaan asia nopeasti. En siis vaadi ketään pitämään kotonaan pissailevaa kollia!!! ;o) Kuvia ilmestyy lähipäivinä... ;o)

Yli suloinen ruskea kilpikonnanaamio colourpoint tytsykkä myös etsii mahdollisesti sijoituskotia. Tyttö myydään hieman alennetulla lemmikin hinnalla (leikkauksen verran pois normaalista) Palautan myös sovitun hinnan/pentue pennun hinnasta takaisin riippuen siitä missä tyttö synnyttää. Tämä riippuu myös siitä millainen tyttö on kun kasvaa ja onko hänellä annettavaa kasvatukseeni. Jos ei pentuja tehdä niin sijoituskoti on velvollinen leikkaamaan tytön! Samoin myös tämän tytön sijoituskodin velvollisuuksiin kuuluu ainoastaan paijata ja pitää huolta tytsystä sekä kuskata verikokeisiin ennen astutusta jotka kasvattaja maksaa luonnollisesti. Jos kiinnostuit tytöstä ja mahdollisesta "äitiydestä" niin ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan asiasta lisää. :o) Kuvia myös tytöstä lähipäivinä... ;o)

Luethan alapuolelta pienen info paketin jos harkitset pentua meiltä!

ETSIMME VASTUULLISIA LEMMIKKI KOTEJA!!!

Nyt on ollut tapetilla paljon kissojen vapaana ulkoilu ja on bongailtu aivan liikaa myös Räsyjä näiden joukossa ja siksi on erittäin tärkeää että pentuni ostaja ymmärtää sen ettei Ragdoll ole kissa joka selviäisi ulkona yksin ja sen tulee ulkoilla ainoastaan turvallisesti tarhassa tai valjaissa!!!!! Meillä lemmikin hinta 900€ johon sisältyy rekisteröinti/rekisterikirja, madotukset, rokotukset x 2, sirutus, ell.tarkastus sekä kastrointi/sterilointi ja kaikkein tärkeimpänä hyvää hoitoa sekä paljon rakkautta! Lisäksi jokaisella on myös 3vuoden takuu perinnöllisten sairauksien (esim.sydän-ja munuais) varalta. Takuuni tarkoittaa sitä että sairauden vuoksi kuolleen tai nukutetun kissan tilalle saa saman tasoisen/hintaisen uuden pennun joko olemassa olevista tai tulevista. Tämä ei tietenkään korvaa pois nukkunutta mutta jonkinlainen tae ja vastine rahoille! Mukaan tulee myös "äitiyspakkaus" joka on melko kattava ja mukava alkupläjäys ja se sisältää mm.tuttua ruokaa, hoito-ohjeet, harjan, kynsisakset ja jotain kivaa... Ylläri! ;o) Käsistäni lähtiessä jokainen pikkanen on sisäsiisti ja tottunut kynsien leikkuuseen, harjaukseen sekä ainakin kertaalleen pesulla käytetty :o) Tähän kaikkeen jos olet valmis niin ota yhteyttä ja kysele mahdollisista olemassa olevista tai tulevista vauvoistamme. :o)